Lahtine tsement

Toodame ja turustame portlandtsemente CEM I  ning  portland-komposiittsemente CEM II. Meie tootevalikusse kuuluvad järgmiste kaubanimetustega tsemendid: Kiirtsement, Ultratsement, Sulfaadikindel tsement, Komposiittsement ja Ehitustsement. Neist kahe viimati mainitud tsemendi - Komposiittsemendi ja Ehitustsemendi - puhul on tegemist väiksema süsinikujalajäljega tsementidega. 

Kõik nimetatud tsemendid on kasutatavad maapealsetes, maa- ja veealustes betoon- ja raudbetoonkonstruktsioonides, ehitusmörtides koos lubja, savi või teiste plastifitseerivate täitematerjalidega. Tellimuste esitamine
 

Kiirtsement sobib erinevateks ehitustöödeks, betoonisegude, raudbetoonkonstruktsioonide ning erinevate ehitussegude valmistamiseks.
CEM I 42,5 R

Kiirtsement

Ultratsementi kasutatakse peamiselt elemenditööstuses, kõrgete nõuetega betoonisegudes ning kohtades, kus on nõutav betooni kiire survetugevuse kasv.
CEM I 52,5 R

Ultratsement

Sulfaadikindlat tsementi kasutatakse peamiselt  põllumajanduses, taristuehituses ning teistes kohtades, kus kasutuskeskkonna tõttu on see vajalik.
CEM I 42,5 N-SR 3

Sulfaadikindel tsement